ПІЧ КОНВЕКЦІЙНА UNOX XEBL-16EU-E1RS (Артикул 3357-17)
Виробник: UNOX
Швидке замовлення
Опис ПІЧ КОНВЕКЦІЙНА UNOX XEBL-16EU-E1RS
Електрична пекарська шафа UNOX XEBL-16EU-E1RS серії BAKERTOP MIND.Maps™ BIG призначена для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів з будь-якого виду тіста. Завдяки інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, тісто набуває правильної внутрішньої структури, рівномірно пропікається і покривається рум'яною скоринкою.
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONEдозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологості для кожної страви.
Рекомендується до застосування у пекарнях та кондитерських з великою кількістю відвідувачів, а також у супермаркетах із власною кухнею.
Піч пекарська конвекційна UNOX XEBL-16EU-E1RS
Характеристики:
Термін гарантії 12, міс
Країна виробник ІТАЛІЯ
Управління сенсорне ONE
Кількість рівнів 16
Відстань між рівнями 80 мм
Розмір дещо 600х400 мм
Підключення до водопроводу є
Підключення до каналізації є
Потужність 35,5 кВт
Напруга 380 В
Вага нетто) 262 кг
Вага брутто) 265 кг
Габарити (нетто) 892x1018x1875 мм
Габарити (брутто) 960x1290x2030 мм - палету
Режими роботи:
Конвекція за температури від 30 до 260 °C
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C із технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція при температурі від 48 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою при температурі від 48 до 130 °C із технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури усередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C
Програмування:
Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
Технологія CHEFUNOX дозволяє вибрати режим роботи, тип та розмір продуктів та підсумковий результат готування.
Технологія MULTI.Time дозволяє керувати до 10 таймерами, надаючи можливість одночасного приготування різних страв.
Технологія MISE.EN.PLACE дозволяє синхронізувати завантаження робочої камери для завершення приготування страв на різних деках одночасно
Вбудована пам'ять на 384 програми
Збереження назви програми будь-якою мовою
Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
5 вентиляторів з можливістю реверсивного обертання
4 програмованих швидкості обертання вентилятора
4 програмованих напівстатичних положення вентилятора
DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості у печі
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі.
Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
4 автоматичні програми миття камери з миючим засобом і контролем наявності води
Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
Режим "HOLD" - підтримка готової страви у гарячому стані
Режим "INF" - безперервна робота печі
Можливість вимірювання температури у °C або °F
Особливості конструкції:
Високоміцний корпус із сучасних матеріалів
Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі робоча камера
Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
Паронепроникна панель управління MASTER.Touch ONE
Запатентовані дверцята товщиною 70 мм з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкривається і фіксується в двох положеннях - 120° і 180°
Контактний сенсор дверцят
Дверний замок із двоступінчастою системою захисту
Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
Профільовані напрямні L-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження дека.
Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
Система самодіагностики проблем та несправностей
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONEдозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологості для кожної страви.
Рекомендується до застосування у пекарнях та кондитерських з великою кількістю відвідувачів, а також у супермаркетах із власною кухнею.
Піч пекарська конвекційна UNOX XEBL-16EU-E1RS
Характеристики:
Термін гарантії 12, міс
Країна виробник ІТАЛІЯ
Управління сенсорне ONE
Кількість рівнів 16
Відстань між рівнями 80 мм
Розмір дещо 600х400 мм
Підключення до водопроводу є
Підключення до каналізації є
Потужність 35,5 кВт
Напруга 380 В
Вага нетто) 262 кг
Вага брутто) 265 кг
Габарити (нетто) 892x1018x1875 мм
Габарити (брутто) 960x1290x2030 мм - палету
Режими роботи:
Конвекція за температури від 30 до 260 °C
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C із технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція при температурі від 48 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою при температурі від 48 до 130 °C із технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури усередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C
Програмування:
Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
Технологія CHEFUNOX дозволяє вибрати режим роботи, тип та розмір продуктів та підсумковий результат готування.
Технологія MULTI.Time дозволяє керувати до 10 таймерами, надаючи можливість одночасного приготування різних страв.
Технологія MISE.EN.PLACE дозволяє синхронізувати завантаження робочої камери для завершення приготування страв на різних деках одночасно
Вбудована пам'ять на 384 програми
Збереження назви програми будь-якою мовою
Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
5 вентиляторів з можливістю реверсивного обертання
4 програмованих швидкості обертання вентилятора
4 програмованих напівстатичних положення вентилятора
DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості у печі
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі.
Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
4 автоматичні програми миття камери з миючим засобом і контролем наявності води
Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
Режим "HOLD" - підтримка готової страви у гарячому стані
Режим "INF" - безперервна робота печі
Можливість вимірювання температури у °C або °F
Особливості конструкції:
Високоміцний корпус із сучасних матеріалів
Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі робоча камера
Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
Паронепроникна панель управління MASTER.Touch ONE
Запатентовані дверцята товщиною 70 мм з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкривається і фіксується в двох положеннях - 120° і 180°
Контактний сенсор дверцят
Дверний замок із двоступінчастою системою захисту
Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
Профільовані напрямні L-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження дека.
Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
Система самодіагностики проблем та несправностей
Характеристики ПІЧ КОНВЕКЦІЙНА UNOX XEBL-16EU-E1RS
Параметри | |
---|---|
Гарантія | 12 |
Вага | 262 |
Температурний режим °C | 30300 |
Напруга (В) | 380 |
Потужність (кВт) | 35.5 |
Країна виробник | Італія |
Опис | |
Артикул | 3357-17 |
Розміри (Д х Ш х В) | 892.00 мм x 1,018.00 мм x 1,875.00 мм |