ПІЧ КОНВЕКЦІЙНА UNOX XEBC-04EU-E1RM (Артикул 3366-17)
Виробник: UNOX
Швидке замовлення
Опис ПІЧ КОНВЕКЦІЙНА UNOX XEBC-04EU-E1RM
Електрична пекарська шафа UNOX XEBC-04EU-E1RM серії BAKERTOP MIND.Maps™ призначена для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів з будь-якого виду тіста. Завдяки інноваційним технологіям, що забезпечують створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, тісто набуває правильної внутрішньої структури, рівномірно пропікається і покривається рум'яною скоринкою.
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONE дозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологості для кожної страви.
Рекомендується до застосування у пекарнях та кондитерських з великою кількістю відвідувачів, а також у супермаркетах із власною кухнею.
Пекти конвекційна UNOX XEBC-04EU-E1RM
Характеристики:
Термін гарантії 12, міс
Країна виробник ІТАЛІЯ
Управління сенсорне ONE
Кількість рівнів 4
Відстань між рівнями 80 мм
Гастроємності 600х400 мм
Потужність 7.4 кВт
Напруга 220/380 В
Вага нетто) 90 кг
Вага брутто) 107 кг
Габарити (нетто) 860x967x675 мм
Габарити (брутто) 960x1110x840 мм - палету
Режими роботи:
Конвекція за температури від 30 до 260 °C
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C із технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури усередині продукту
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C
Програмування:
Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
Вбудована пам'ять на 256 програм
Збереження назви програми будь-якою мовою
Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
Вентилятор із можливістю реверсивного обертання
2 програмованих швидкості обертання вентилятора
2 програмованих напівстатичних положення вентилятора
DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості у печі
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологості та часу приготування.
Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі.
Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
Потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб в даний момент
Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
4 автоматичних програми миття камери та вентиляторів з миючим засобом та контролем наявності води
Система діагностики процесів миття
Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
Режим "HOLD" - підтримка готової страви у гарячому стані
Режим "INF" - безперервна робота печі
Можливість вимірювання температури у °C або °F
Особливості конструкції:
Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття.
Зовнішні світлодіодні лампи для освітлення камери
Паронепроникна панель управління MASTER.Touch ONE
Запатентовані дверцята з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкриваються і фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
Контактний сенсор дверцят
Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
Профільовані напрямні L-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження дека.
Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
Система самодіагностики проблем та несправностей
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONE дозволяє буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплової обробки, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності до щойно створеного рецепту. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури та вологості для кожної страви.
Рекомендується до застосування у пекарнях та кондитерських з великою кількістю відвідувачів, а також у супермаркетах із власною кухнею.
Пекти конвекційна UNOX XEBC-04EU-E1RM
Характеристики:
Термін гарантії 12, міс
Країна виробник ІТАЛІЯ
Управління сенсорне ONE
Кількість рівнів 4
Відстань між рівнями 80 мм
Гастроємності 600х400 мм
Потужність 7.4 кВт
Напруга 220/380 В
Вага нетто) 90 кг
Вага брутто) 107 кг
Габарити (нетто) 860x967x675 мм
Габарити (брутто) 960x1110x840 мм - палету
Режими роботи:
Конвекція за температури від 30 до 260 °C
Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C із технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
Волога конвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури усередині продукту
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту
Попереднє нагрівання до 260 °C
Програмування:
Технологія MIND.Maps™ дозволяє одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
Вбудована пам'ять на 256 програм
Збереження назви програми будь-якою мовою
Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
AIR.Maxi™ - оптимальне розподілення повітря всередині печі
Вентилятор із можливістю реверсивного обертання
2 програмованих швидкості обертання вентилятора
2 програмованих напівстатичних положення вентилятора
DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості у печі
Теплова обробка парою при температурі від 35 до 130 °C
Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря при температурі від 35 до 260 °C
MAXI.LINK™ - економія енергії, часу та простору на кухні
Дозволяє встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологості та часу приготування.
Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека
Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі.
Охолодження зовнішніх поверхонь та скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
Гальмування двигуна вентилятора при відкриванні дверцят, щоб уникнути втрат енергії
Потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб в даний момент
Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
4 автоматичних програми миття камери та вентиляторів з миючим засобом та контролем наявності води
Система діагностики процесів миття
Вбудований резервуар для миючого засобу
Додаткові функції:
Відображення часу приготування, що залишився (при готуванні без використання температурного зонда)
Відображення встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
Режим "HOLD" - підтримка готової страви у гарячому стані
Режим "INF" - безперервна робота печі
Можливість вимірювання температури у °C або °F
Особливості конструкції:
Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із закругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність та забезпечує зручність миття.
Зовнішні світлодіодні лампи для освітлення камери
Паронепроникна панель управління MASTER.Touch ONE
Запатентовані дверцята з петлями, що самозмазуються, з високоміцного технополімеру легко відкриваються і фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
Контактний сенсор дверцят
Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
Профільовані напрямні L-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження дека.
Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
Система самодіагностики проблем та несправностей
Характеристики ПІЧ КОНВЕКЦІЙНА UNOX XEBC-04EU-E1RM
Параметри | |
---|---|
Гарантія | 12 |
Вага | 90 |
Температурний режим °C | 30260 |
Напруга (В) | 220/380 |
Потужність (кВт) | 7.4 |
Країна виробник | Італія |
Опис | |
Артикул | 3366-17 |
Розміри (Д х Ш х В) | 860.00 мм x 967.00 мм x 675.00 мм |